ΜΟΝΩΣΕΙΣ & ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Μόνωση – Θερμομόνωση – Στεγανοποίηση – Πράσινη Αναβάθμιση Κτιριακών Συγκροτημάτων – Υγρομόνωση – Αφρομπετόν

Image

Η μεγάλη μας εμπειρία στις εφαρμογές μονώσεων καθώς και στον κατασκευαστικό τομέα μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε, σε οποιοδήποτε σημείο μας ζητηθεί την μόνωση στεγανοποίηση του κτιρίου σας: Ενδεικτικά αναλαμβάνουμε Εσωτερική Μόνωση, Στεγανοποίηση Ταράτσας / Δώματος, θερμομόνωση Ταράτσας / Δώματος, Στεγανοποίηση – θερμομόνωση Ταράτσας / Δώματος, Ηχομόνωση, Θερμοπρόσοψη, Διαγνωστική θερμογραφία κτιρίων. Με την εφαρμογή του προγράμματος επιδότησης «Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον» τώρα είναι η στιγμή να επενδύσετε στη σωστή μόνωση στου σπιτιού σας. Η μόνωση αυτή δεν θα μειώσει μόνο τους λογαριασμούς θέρμανσης και ψύξης αλλά θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον διαμονής για εσάς και την οικογένεια σας. Πρωταρχικής σημασίας για εμάς, είναι η μετατροπή του σπιτιού σας σε ένα πραγματικό κάστρο παντός καιρού.Απευθυνθείτε στην εταιρεία μας για μονωτικές εργασίες που αφορούν τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που διαρκούν. Διαθέτουμε την προαπαιτούμενη τεχνογνωσία και την εμπειρία 35 ετών. Τηρούμε πλήρως τα χρονοδιαγράμματα που προ-συμφωνούμε με τους πελάτες μας πριν την ανάληψη του έργου.

Δώστε μια ουσιαστική λύση στη διαρροή της θερμότητας και απολαύστε ζεστασιά το χειμώνα και δροσερό περιβάλλον το καλοκαίρι. Αναβαθμίζοντας ένα κτίριο ενεργειακά, αποταμιεύετε χρήματα και συμβάλλεται στην πράσινη ανάπτυξη και αναβάθμιση. Προσφέρουμε εργασίες πιστοποιημένες με εγγυημένο αποτέλεσμα και στις καλύτερες διαθέσιμες τιμές της αγοράς.

Image

 

Η μόνωση προστατεύει το κτίριο
– Αυξάνει το χρόνο ζωής του κτίσματος
– Συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων που δαπανώνται σε θέρμανση ή κλιματισμό
– Απομακρύνει τις υγρασίες και τα νερά
– Προσφέρει ηχομόνωση
– Προστατεύει τις εγκαταστάσεις σε ενδεχόμενο πυρκαγιάς

Μερικές από τις Eργολαβίες που έχουμε αναλάβει:

Image

Σχολεία: 1ο Λύκειο Αγρινίου, 2ο Δημοτικό Αγρινίου, 3ο Δημοτικό Αγρινίου, Παναγία Ελεούσα (Σχολείο Ειδικών Απαιτήσεων)

* Βιομηχανίες & Βιοτεχνίες: Εργοστάσιο ΠΡΟΒΙΜΙ στην Αμφιλοχία, Βιοτεχνία Αθανασούλας κ Υιοί

Νοσοκομεία & Κλινικές: Νέα Πτέρυγα Νοσοκομείου Μεσολογγίου “ΧατζηΚώστα”, Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης της εταιρίας Τάσος Σιάμος ΑΕ στο Αγρίνιο

Κτίρια:  Ξενοδοχείο στο Καρπενήσι, Ξενοδοχείο στον Πόρο Λευκάδας, Νέο Διοικητήριο Λευκάδας

Μεγάλο αριθμό Κατοικιών

  Αναλαμβάνουμε πανελλαδικά έργα. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

ImageImage