ΜΑΖΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ Κατασκευαστική & Τεχνική εταιρία ως βασικό αντικείμενο την κατασκευή οικοδομικών εργασιών. Η εταιρεία μας αποτελεί την εξέλιξη της επιχείρησης ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ και διαθέτει εμπειρία 36 ολόκληρων ετών. Μέσα σε αυτά τα χρόνια ύπαρξής μας έχουμε φέρει εις πέρας μεγάλα δημόσια αλλά και πλήθος ιδιωτικά έργα.

Το ανθρώπινο δυναμικό της ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗΣ ανέρχεται στα 93 άτομα.

Διαθέτουμε αυτόνομα τμήματα κατασκευών με πολύ μεγάλη εμπειρία σε  ειδικές κατασκευές  σκυροδεμάτων όπως γέφυρες, τούνελ, βιολογικές μονάδες  κλπ .

Έχει στην κατοχή της σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό βαρέως τύπου και μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες στην Ελλάδα σε μεταλλότυπο (πάνελ). Παράλληλα, πρέπει να αναφερθεί ότι η εταιρεία μας χρησιμοποιεί σκαλωσιές υποστύλωσης ξυλοτύπου, η κατασκευή των οποίων έχει γίνει βάσει των προτύπων που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση CEN-HD 1000/88 και τα ελληνικά ΕΛΟΤ 1165 και 1196. Διαθέτουμε βεβαίωση εξέτασης τύπου ΑΡ.ΣΚΑΛ.04.97 από την Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ εισήλθε στο τομέα της μόνωσης κτιρίων το 2006 με μια σειρά από σημαντικές εργολαβίες. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μόνωσης.

Είμαστε μια δυναμική ομάδα με νέους μηχανικούς, έμπειρους εργοδηγούς και εκτελούμε έργα κάτω από την επίβλεψη του εκάστοτε εργοδότη με συνέπεια και τήρηση χρονοδιαγραμμάτων αλλά και ασφάλειας.Η εταιρεία μας από το 2017 δραστηριοποιείται στην Γερμανία με έργα ηλεκτρομηχανολογικά καθώς και ανακαίνισης.